107 prednosti naravne hrane

  • Šifra artikla: 200
  • Cena z DDV: 20,00 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 20,00 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

 

 

To je edinstvena knjiga na področju medicine in zdravega načina življenja. Avtor jasno razloži pojem zdravo življenje in kako edino in samo narava lahko zdravi. Na svetu ni bilo izdanih veliko knjig, ki bi tako temeljito prikazovale, kaj se v telesu med boleznijo dogaja. Avtor skozi štiri obsežna poglavja bralcu predstavi, kaj pomeni zdravo živeti, kakšna je zdrava prehrana in kako napačno prehranjevanje privede do nastanka bolezni, opiše številne bolezni in ponudi rešitve, kako jih lahko sami ozdravimo, ter predstavi številna druga dognanja in razmišljanja o zdravju in prednostih naravne hrane. Ob branju knjige se bo veliko nasprotujočih mnenj razblinilo kot jutranja megla, v katero posije sonce. Končno boste imeli priliko prebrati kaj je resnično najboljše za vaše zdravje. Ključ za dosego vitalnosti, odlične telesne kondicije in dolgo življenje ima vsak, le treba ga je znati obrniti in vrata do notranjega bogastva se odprejo.

V knjigi boste med drugim izvedeli:


    * V čem se Medicina Narave loči od ortodoksne in alternativne medicine
    * Kako doseči in ohraniti zdravje z Medicino Narave?
    * Bistvene so prave informacije
    * Sam sebi najboljši zdravnik
    * Deluje narava, nikoli zdravila
    * 90% bolezni je ozdravljivih
    * Zdravniška praksa v 21. stoletju
    * 4 piramide zdrave prehrane
    * Kako živeti 20 let dlje kot kažejo statistični podatki?
    * 7 temeljnih zakonov Medicine Narave
    * 7 osnovnih načel zdravega življenja
    * Post in polpost – najmočnejše orožje iz arzenala Medicine NaraveSlikoviti opisi, odlične analogije, gladko tekoč tekst izjemno pritegnejo bralca, da s težkim srcem odloži knjigo in ugasne luč, preden zvečer zaspi. To bi bil najboljši opis literarnega dela, ki bo tisočim bolnikom po vsem svetu prva pomoč pri zdravljenju neštetih modernih bolezni. Druge pomoči ne bodo potrebovali! Knjiga močno razširja obzorja; neverjetno, koliko informacij in pojasnil glede različnih bolezni je podanih na 240 straneh formata 16 × 23 cm. Ena knjiga s pravilno rešitvijo zdravstvene uganke je boljša kot sto knjig, v katerih so podane napačne rešitve oziroma jih ni.

Priročnik za novo življenje je namenjen vsem, ki si želijo živeti bolje. Razlage v knjigi so lahko razumljive, včasih šaljive, predvsem pa konkretne; navedeno je vse, kar lahko človek naredi za svoje zdravje praktično takoj, ko knjigo prebere in celo med samim branjem. Knjiga je mali leksikon resnice, ki bi moral biti v vsaki hiši na zgornji knjižni polici med klasiki. Nekaj ur razsvetljujočega in zabavnega branja, ki vsakomur odpira vrata v novo življenje. Priporočamo, da si naročite svoj izvod, saj jih je dovolj za vse ljudi, kot je tudi zdravja dovolj za vse ljudi.

 

Človeško telo deluje po univerzalnih vesoljnih zakonih, ki so enaki za vse posameznike človeške vrste. Medicina narave je medicina, ki priznava naravo kot najvišjo avtoriteto. Temelji na zakonih narave, jih pojasnjuje in aplicira na človeka. Te zakonitosti so večne, v pradavnini so bile prav take, kot so danes.

Nekoč smo živeli skladno s temi zakonitostmi, danes živimo precej drugače, zato toliko bolezni. 

Medicina narave pojasnjuje razlike v načinu življenja v davni preteklosti in danes, zaradi katerih se bolezni sploh razvijejo. Razlike med življenjem nekoč in danes so počelo in vzrok bolezni. Če poznamo vzrok, lahko odpravimo posledico. Napačen način življenja je vzrok večine bolezni, če ga popravimo in uskladimo z našim pranačinom življenja, posledično ozdravimo. Problem nastane, ko mi tega vzroka ne vidimo in iščemo druge vzroke.

Naš prvotni način življenja je bil davno nazaj tudi naše zdravilo. Danes ni nič drugače, edino pravo zdravilo, ki učinkuje vedno in pri vseh ljudeh, je pravi način življenja. To je najstarejša medicina. 

Kaj smo jedli in kaj pili, kako živeli in katerim življenjskim načelom sledili, opisuje najstarejša medicina na svetu, medicina narave.

Medicina Narave je popolnoma nov pojem v zdravstvu. Nova medicinska znanost ne spada v alternativno niti v klasično medicino, je pojem in znanost zase. Klasična medicina je na desni strani, alternativna medicina na levi, na sredini nad tema dvema pa je medicina narave. Nad obema je zato, ker so sile narave najmočnejše in vladajo vsem živim bitjem, tudi človeku in vsem njegovim izumom.

Klasična in alternativna medicina sta izum človeka, medicina narave je, lahko bi temu tako rekli – iznajdba Stvarnika. Je nova-stara znanost. Nova je zato, ker je prvič opisana pod tem imenom, stara pa zato, ker deluje že od samega začetka življenja na planetu Zemlja. Medicina narave torej obstaja že milijone let, le ime je dobila šele nedavno (julij 2009). Od kod ime, se sprašujete.

Medicina je veda o zdravljenju bolnikov in varovanju zdravja, narava pa pomeni vso naravo okoli nas in v nas in vse sile ter zakonitosti, ki v njej delujejo. Če ta dva pomena združimo, dobimo vedo o zdravljenju bolnikov, ki temelji na zakonih narave. 

Umetnost poznavanja lastne narave je to, česar še ni bilo v učbenikih in velikih leksikonih. Ime označuje sistem zdravljenja, ki je najbližji naravi in obenem najbližji človeku in zato tudi najučinkovitejši; že samo ime nam pove, na čem temelji – na naravi, ne poskuša je popravljati in olepšati, temveč le dodobra spoznati, kako deluje, in to uporabiti pri zdravljenju in krepitvi človekovega zdravja. Medicina Narave je ime, ki bo v prihajajočem stoletju dodobra spremenilo način zdravljenja.

 

O avtorju:

 

Mathias-Mark Sanderson je samostojni raziskovalec naravnih metod zdravljenja in ustanovitelj prebujajoče medicinske znanosti Medicine narave, ki si je za cilj postavil preobrat v načinu zdravljenja na globalni ravni; meni, ‘’da ne sodobna ne alternativna medicina ne delujeta v polni meri, edina, ki resnično deluje, je narava in njene vsemogočne sile, ki so tudi v nas samih.