Glava dela čudeže - Avtogeni trening

  • Šifra artikla: 1
  • Cena z DDV: 18,00 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 18,00 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Hitrost življenja sodobnega človeka postavlja v stanje konstantnega nemira. Stres je vsakodnevni spremljevalec pri vseh opravilih, odraža se tudi na zdravju. Predvsem dolgotrajen vpliv negativnega stresa lahko povzroči resne zdravstvene težave. Dobra obramba pred stresnim življenjem so sprostitvene tehnike, ki jih avtor našteva kar nekaj in bralcu predlaga, da preizkusi njihov vpliv. Na podlagi lastnih izkušenj pa izpostavlja predvsem tehniko avtogenega treninga.

 

Avtogeni trening sam uporablja že vrsto let, poleg tega pa je s to sprostitveno tehniko spoznal mnoge svoje paciente in druge skupine ljudi. Avtogeni trening izhaja iz pomiritve telesa s pomočjo zavesti, posledično se izvajalec sprosti tudi duševno in je bolje opremljen za spoprijemanje s težavami, izzivi, nalogami, utrujenostjo in vsakdanom. Priročnik Glava dela čudeže je napisan v poljudnem tonu, saj je namenjen vsem, ki bi želeli izvedeti več o postopkih izvajanja avtogenega treninga, udeležencem tečajev avtogenega treninga, hkrati pa je dobro izhodišče za terapevte, ki to tehniko sproščanja uporabljajo pri svojem delu.

 

 

16 x 23,5 cm, broširana vezava, 168 strani

 

Dr. Ignac Schmidt je od leta 1974 do 2015 delal kot speicalist klinične psihologije na Pediatričnem oddelku UKC Maribor. Deset let je imel tudi privatno prakso in v tem času je več sto odraslih obiskovalo njegove tečaje avtogenega treninga. Do danes se je število njegovih klientov približalo številki 20 tisoč.

 

Mediji o knjigi:

 

http://www.delo.si/prosti-cas/zdravje/prirocnik-z-recepti-proti-stresu.html