Zmanifestirajte svoje sanje

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 11,87 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 11,87 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Avtorica v knjigi Zmanifestirajte svoje sanje opiše, kako lahko v prednovoletnem času zdravite in okrepite svoje telo. Očistite in pozdravite nezavedni um vseh negativnih vzorcev, ki vas omejujejo v rasti ter razvoju. Ob vsem tem vam bodo v oporo arhetipi in mogočna nebeška bitja. Z njihovo pomočjo si boste v času novega leta lahko dejansko zmanifestirali svoje sanjsko novo leto.

 

Knjiga vam bo razkrila skrivnosti prednovoletnega časa in manifestacij novega leta. Zmanifestirajte svoje sanje lahko postane vaš zvesti življenjski priročnik v času, ko vladajo posebne energije.

 

Prednovoletni čas je čas, ko vladajo posebne energije. Ljudje se prepustijo veselemu decembru in pozabijo na vse skrbi, ki so jih težile skozi leto. Ti dnevi so posebej čarobni, ko vsi gojimo velika pričakovanja ob prihajajočem novem letu. V zraku je čutiti posebno energijo, ker se v tem času dejansko odprejo zvezdna vrata.

 

To so vedele že naše babice in dedki, ki so veliko bolj kot mi živeli v sožitju z naravnimi cikli in so znali ta čarobni čas veliko bolje izkoristiti. Vedeli so, da lahko v tem času naredijo svojemu telesu in svoji energetski matrici dvojno korist ali škodo. Dobro znano jim je bilo, da si lahko od 21. do 31. decembra ozdravijo in okrepijo svoje telo ter se znebijo vse mentalne krame, ki se je škodljivo naselila v nezavednem umu. Znane so jim bile tudi skrivnosti manifestiranja sanjskega leta od v času od 1. do 12. januarja.

 

Knjiga je razdeljena na dva dela – prvi del je namenjen času zdravljenja in čiščenja pred novim letom in koledarju prednovoletnih opravil (dnevi med 21. in 31. decembrom), drugi je čas novoletnih manifestacij in je namenjen novoletnemu koledarju opravil (dnevi od 1. do 12. januarja).

 

Bodite kreator svojega sanjskega leta s pomočjo knjige Zmanifestirajte svoje sanje!