Deklica te kliče

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 18,05 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 18,05 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Knjigica in pobarvanka Deklica te kliče je novost na trgu, saj s predstavljeno metodo barvanja bralec soustvarja zgodbo. Na lahkoten, igriv vendar sporočilno globok vidik,  s pomočjo barv in sporočila zgodbice v naše življenje povabimo pozitivne spremembe. Namenjena je otrokom, odraslim, družinam, učiteljem, vzgojiteljem...

 

Knjigica je igriva, poučna, prebujajoča in nas kliče, da se ponovno začnemo igrati in uživati v Življenju. Tisoče let je naša duša čakala telo: to čudovito, popolno prevozno sredstvo duše, da lahko izkušamo, okušamo, spoznavamo in kreiramo vse vidike življenja tukaj na Zemlji. Polnost zavedanja nam podari neskončno več! V življenje povabi BOGAstvo! Knjigica nas nežno poboža, prebuja v nas spomin na prevečkrat pozabljen del - Sebe.


Avtorica knjigice Vesna Kamenšek

 

Več kot zaželena in aktualna tematika, ki je namenjena odraslim, otrokom, družinam, šolam, vrtcem. Ker sem tudi sama diplomirana predavateljica, želim knjigo uvesti v vse šole in s tem doprinesti k spremembam, ki jih ta čas potrebuje.Nekatere besede so kode, ki  v nas prebudijo davninski spomin celovitosti, popolnosti in ljubezni! Čeprav je kratka, je močna in sporočilna!