Nevrologična motivacija

 • Šifra artikla: 112
 • Cena z DDV: 29,00 €
 • Popust: 0,00 %
 • Spletna cena z DDV: 29,00 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

To je motivacijska knjiga, ki bo bralca spravila v takojšnjo akcijo za vrhunske dosežke na vseh področjih življenja. V knjigi boste dobili mnogo odgovorov na vaša vprašanja:

 

 • Kaj so glavni malo poznani krivci za neuspeh večine ljudi?
 • Zakaj nekateri ne dosegajo željenih rezultatov, kljub temu, da preberejo veliko knjig in obiščejo mnogo seminarjev?
 • Kako pomembno je pozitivno razmišljanje?
 • Kako naj se znebim slabih navad (naprimer pitja alkohola)?
 • Kako napisati učinkovit plan do vašega cilja?
 • Kako naj se začnem rekreirati?
 • Kako izboljšati partnersko zvezo?
 • Kako postati podjetnik?
 • Kako napredovati v službi?
 • Kako povečati prihodke od prodaje?
 • Kako uspeti v recesijskih časih?

 

 

Iz vsebine:

 

Kulturni programi nas izredno omejujejo. Tu so glavni krivci Cerkev, država, mediji in šolstvo. Naučili so nas neumnosti, katere smo sprejeli za ‘normalne’ in živimo po njih, ne da bi se zavedali, kakšno škodo nam delajo. Nekaj teh neumnosti:

 

 • Življenje je trpljenje, borba za obstanek.
 • Živimo v svetu pomanjkanja.
 • Niste dovolj dobri.
 • Skromnost je lepa čednost.
 • Ni se dobro pohvaliti.
 • Za napako moraš biti kaznovan.
 • Nisem dovolj lep, uspešen, dober …

Življenje je sestavljeno iz več področij, ne zgolj iz poslovnega. Da boste srečni, si morate urediti vsa področja – družina, prosti čas, duhovnost, osebna rast, kariera, denar, zdravje, prijatelji.

Podarjeno vam je zgolj življenje. Za vse ostalo se je potrebno vsaj malo potruditi.

Ljudje se mnogokrat ne zavedajo, koliko talentov, sposobnosti, znanja in izkušenj imajo v sebi, a jih ne izkoriščajo. Kar nekako zapadejo v povprečno, omejeno življenje, s katerim niso nikoli zares zadovoljni. In to le zato, ker ne odkrivajo svojih potencialov, ki jih imajo v sebi. Škoda.

Če si želite na veliko uspeti v življenju, se naučite pohvaliti sami sebe. Naučite se nagrajevati sebe za dosežene uspehe in to redno.

Postavite si meje na vseh področjih svojega življenja. Če si ne boste postavili mej sami, bodo to storili drugi za vas. Če ne boste zahtevali plačila, vam morda ne bodo plačali. Res je tako enostavno, kot se sliši.

Vredni ste in zaslužite si vse, kar si želite! Ne verjemite nikomur, ki vas bo prepričeval drugače. Ne mediji, ne država, ne šolstvo in nikakor ne množica, ki je ujeta v vse te programe.

Najprej se morate zavedati dejstva, da vas mediji, TV, radio, časopisi, internet nenehno programirajo, da morate biti popolni ali čim bližje popolnosti. Biti morate lepi, ugledni, pravih mer, pravega obsega, pravih besed in misli. Povrhu tega pa morate imeti še popolno družino in biti tudi poslovno uspešni. Zadeva je šla že tako daleč, da tako mišljenje uničuje celo družinsko življenje. Večina izmed vas se zato želi izboljšati na vseh področjih, dokazati sebi in drugim, da ste dovolj dobri. Nenehno hitite. Mediji želijo, da se počutite nesamozavestne, saj vam bodo tako lažje kaj prodali.

 

 

 

Kaj je to nevrologična motivacija?

 

Avtor Rudi Kirar: “Nevrologična MOTIVACIJA je nova metodologija, ki sem jo razvil v letih praktičnih izkušenj in vrhunskih rezultatov, v sodelovanju z nekaterimi zelo uspešnimi ljudmi. Nevrologična MOTIVACIJA deluje, saj je v omenjenem imenu združen skupek metod, strategij in tehnik zelo uspešnih ljudi, v tej knjigi predstavljen na drugačen način, na novi način, ki vam bo lažje razumljiv.

Nevrologična MOTIVACIJA povezuje 3 enostavne komponente vašega uspeha. Beseda NEVRO opomni, da boste morali natrenirati vaš živčni sistem na uspeh in spremeniti vaš način delovanja v možganih. Beseda LOGIČNO opomni, da je metodologija predstavljena s konkretnimi logičnimi krivci za vaš neuspeh, kar vas bo dobesedno prebudilo. Tretja beseda je MOTIVACIJA, seveda brez motivacije v življenju ne boste dosegli nič.”

Avtor Rudi Kirar: “To knjigo sem napisal, ker si želim pomagati mnogim ljudem do boljšega življenja. Nisem svetnik. Nisem bog. Sem zgolj oseba, ki je v življenju iz nule že v mladih letih dosegla zelo veliko na poslovnem in zasebnem področju. Zato si želim to znanje in spoznanje deliti tudi z drugimi.

Želim, da postane NEVROLOGIČNA MOTIVACIJA vaš novi stil življenja.

 

Ta knjiga ni za vsakogar

 

 Knjiga je bistveno drugačna od ostalih knjig podobne tematike. Je rezultat večletnih izkušenj in praktičnih izzivov in ne zgolj teoretičnega znanja. Vsa metodologija je povsem nova in ustvarjena iz praktičnih izkušenj v več letih izjemno hitre uspešne osebne rasti na vseh področjih življenja, ne zgolj na poslovnem.

Ta knjiga ni za vsakogar. Zato ne želimo, da jo kupi nekdo, ki ni pripravljen konkretno nekaj NAREDITI za svoj uspeh. Zato je primerna le za tiste, ki so trdno odločeni, da si želijo sprememb, za tiste, ki vedo kaj hočejo v življenju, in za tiste, ki nam lahko vnaprej obljubijo, da bodo opravljali vse vaje, zapisane v knjigi.

V knjigi je poleg vaj ob vsakem poglavju tudi delovni zvezek s praktičnimi vajami, kjer boste korak za korakom opravljali vaje, ki zagotovo pripeljejo do uspeha na katerem koli področju vašega življenja. Vaje so mnogokrat preizkušene in skrbno izbrane s strani avtorja knjige, ki je na podlagi točno teh vaj prišel do mnogih uspehov na več področjih življenja že pri svojih mladih letih.

 

 

 

O avtorju:

 

Rudi Kirar je glasbenik po duši, popotnik za sprostitev, športnik po nuji in podjetnik po poklicu. Petra Škarja: "Prvič, ko sem ga spoznala, sem vedela, da je nekaj posebnega. Drugačen. Njegove misli niso bile omejene v družbenih normah in njegova dejanja niso bila v smeri ustaljenih poti. Celo najbolj osnovna dejanja v življenju opravlja drugače, unikatno. Ne zmeni se za družbene norme in pričakovanja, izogiba se negativne energije in črnih misli. Ne sledi začrtanim potem, ampak ustvarja svoje poti in knjiga je zemljevid teh poti za tiste, ki si tega želijo."

Pri 14. letih je Rudi Kirar služil svoj denar s petjem v narodno-zabavnem ansamblu. Nastopanja pred množico je vajen, stika z ljudmi prav tako. Ustvaril je že lasten CD, trenutno so v ustvarjanju nove pesmi, katere zaigra, spiše, zapoje in posname sam. Je izjemen talent glasbe.

Ker ga pričakovanja družbe niso zanimala, je pustil sredno šolo in se podal na pot, ki ga je zanimala – podjetništvo. Po nekaj letih stalnega samo-izobraževanja, po vsaj 300 porebranih knjigah o prodaji, vodenju, psihologiji in podjetništvu je res stopil uradno v podjetništvo. S takratnim poslovnim partnerjem sta ustanovila podjetje, ki se je v treh letih razširilo v štiri države in imelo že več kot 130 zaposlenih ljudi in utvarjalo preko 3 milijone evrov letnega prometa.

Rudi Kirar nadaljuje svojo podjetniško pot samostojno od aprila 2013. Podjetništvo je način življenja, pravi, pa naj se sliši še tako klišejsko. Podjetniki razmišljajo drugače, postavljajo nepoznane poti, imajo drugačno miselno naravnanost in jasne cilje. Vse to ima. Rad se druži z uspešnimi podjetniki, saj se v miselnosti in načinu razmišljanja z njimi počuti domače.

Ne gre se le za to, da je Rudi Kirar dosegel izjemen poslovni uspeh že pri svojih 26. letih. Ne. Pravi, da je bolj pomembno to, kakšen človek je ob tem postal. Osebna rast je tista, ki ga dela drugačnega, MODREGA. Hitra osebna rast od njega zahteva stalne preizkušnje in mešanje prioritet njegovega življenja in podjetja. Če mu je bila nekoč glavna prioriteta zaslužek, mu je danes najpomembneje, da ustvarja delovna mesta, kjer se zaposleni počutijo dobro, cenjeno, in kjer so stranke zadovoljne in hvaležne.

Danes Rudi Kirar vsako jutro preteče 3 – 5 km, saj ga je v to prisilil hiter tempo podjetništva. Začetek dneva z zelenim čajem in sadjem, konec dneva s sproščanjem, je njegov vsakdan.

Rad potuje, saj potovanja odprejo um v neomejene razsežnosti in odpirajo podosebnosti lastnega jaz-a, za katerega pred potovanjem niti ne vemo.

Njegova najljubša nanizanka je Tretji kamen od sonca, saj se v tem kaotičnem svetu stalnih pravil, pričakovanj, družbenih norm in vodenja “ovac” najlažje poistoveti z Dickom v omenjeni nanizanki. Vesoljec, ki ne pozna pričakovanj družbe in zahtev razmišljanja množice.

 

Odlomki iz knjige:


Mediji so nas prepričali, da nismo dovolj dobri, ne dovolj lepi, ne dovolj zdravi in ne dovolj uspešni.

Če želite živeti bogato življenje, morate naprej RAZMIŠLJATI kot bogataš, nato GOVORITI kot bogataš, nato DELATI kot bogataš, iz tega se bodo razvile NAVADE, kakršne imajo bogataši in potem boste dejansko POSTALI bogataš.

Ljudje, ki imajo jasna načela v življenju, ki točno vedo kaj hočejo in česa nočejo, so drugim neizmerno privlačni in zanimivi. So zgled mnogim.