Več kot 100 veganskih receptov za vsakogar

  • Šifra artikla: 100
  • Cena z DDV: 27,95 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 27,95 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

 

 

V knjigi je vsak recept prikazan na nazorni fotografiji, uporabljene pa so izključno dostopne surovine. Kar čudili se bomo, kaj vse je mogoče ustvariti iz preprostih rastlinskih osnov.

 

Veganski recepti, kot smo si jih zmeraj želeli: inovativni, vendar iz domačih sestavin - sveži okusi in božanske jedi, ki prepričajo tudi vsejedce.

 

To je tudi skrivnost uspeha bloga “Oh She Glows”, ki je bil večkrat izbran za najboljši veganski blog.


Knjiga je številka 1 na lestvicah uspešnic, bralci pa so navdušeni.


Avtorica Angela Liddon pravi o svoji knjigi:


“Osnova moje prehrane so zelenjava, sadje, polnovredne žitarice, oreščki, stročnice, semena in minimalno predelani sojini izdelki in ta živila so tudi osnova receptov v tej knjigi.

 

Avtorica knjige Angela Liddon


Zavedam se, da danes veliko ljudi pestijo prehranske alergije ali preobčutljivosti. Če je le možno, sem navedla zamenjave za določene produkte, zato skrbno preberite namige in nasvete. Da bi vam izkušnjo čim bolj olajšala, je pri vsakem receptu označeno, če je jed brezglutenska, brez prečiščenega sladkorja, brez soje, brez oreščkov in/ali brez olja Svetujem vam, da preberete ves recept vključno z uvodom, preden se ga lotite. Nekateri recepti potrebujejo nekaj predpriprave (na primer namakanje oreščkov), zato je nekaj načrtovanja koristno.”

 

Iz uvoda: "Po desetletju boja s prehranskimi motnjami in životarjenju ob dietni, nizkokalorični in predelani hrani sem spoznala, da moram svoje življenje - in zdravje - izboljšati. Postopoma sem prešla na polnovredno prehrano na rastlinski osnovi in presunilo me je, kako čudovito sem se počutila."


Knjiga ima 336 strani.

 

Mediji o knjigi:

 

http://www.rtvslo.si/zabava/hrana-in-pijaca/zamenjajte-ze-koncno-sluzbo-pretecite-tistih-10-kilometrov-in-zaljubite-se-v-ohrovt/364435

 

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/okusi/litozelezna-ponev-traja-vecno

 

http://www.uglasena-kuhinja.com/2015/05/veganski-recepti-ki-so-vsec-tudi.html

 

 

Nekaj jedi iz knjige: