Skrivnosti milijonarjevega uma

  • Šifra artikla: 102
  • Cena z DDV: 19,60 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 19,60 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

ODKRIJTE SVOJ DENARNI ZAPIS ZA USPEH!

 

S to knjigo se boste naučili, kako obvladati notranjo igro denarja, da bi zmagali v zunanji igri denarja – kako misliti bogato, da bi postali bogati! Z uporabo načel iz te knjige boste popolnoma spremenili svoje življenje.

 

Naj vas ne zadovolji samo branje knjige. Temeljito jo proučite, kot da bi bilo od nje odvisno vaše življenje. Nato sami preizkusite njena načela. Uporabljajte tista, ki bodo za vas učinkovita, in mirno zavrnite tista, ki ne bodo.

 

Ta knjiga predstavlja manjkajoči člen med vašo željo po uspehu in samim doseganjem uspeha. Do zdaj ste gotovo že izkusili, da sta to dve povsem različni zadevi.

 

Nedvomno ste že prebrali vrsto drugih knjig, poslušali kasete ali zgoščenke, obiskali razne tečaje in izvedeli marsikaj o številnih tehnikah ustvarjanja bogastva, bodisi z nepremičninskimi, delniškimi ali drugimi posli. Toda kaj se je spremenilo?

 

Pri večini ljudi ne prav dosti. Po kratkem navalu energije se jih večina vrne v prvotni status quo. Končno je tu odgovor, ki je preprost in deluje kot zakon, ki tudi vas ne bo obšel. Strnili bi ga lahko takole: če vaš podzavestni »finančni zapis« ni »naravnan« na uspeh, bo učinek vsega, česar se učite, vsega, kar veste, in vsega, kar počnete, silno skromen.

 

Na straneh te knjige vam bo avtor razkril, zakaj je nekaterim namenjeno, da so bogati, in drugim, da se borijo za preživetje. Spoznali boste glavne vzroke za uspeh, povprečnost ali propad na denarnem področju in začeli izboljševati svojo finančno prihodnost. Razumeli boste, kako vplivi iz otroštva oblikujejo naš finančni zapis in kako lahko ti vplivi ustvarijo misli in navade, ki nas ne podpirajo.

 

Vadili boste močne izjave; te vam bodo pomagale nadomestiti nekoristne miselne vzorce, ki jih narekujejo podzavestni »zapisi o bogastvu«. Naučili se boste razmišljati in uspeti kot bogati ljudje. Naučili se boste tudi praktičnih metod za postopno povečevanje dohodka in oblikovanje bogastva.

 

Ta knjiga govori manj o učenju in več o »opuščanju naučenega«. Nujno je, da prepoznate, kako so vas stari načini razmišljanja in delovanja pripeljali točno tja, kjer se trenutno nahajate. Če se želite premakniti na višjo stopnjo bivanja, morate biti pripravljeni opustiti nekaj starih navad razmišljanja in delovanja ter sprejeti nekaj novih. Sami rezultati pa bodo nazadnje povedali svoje. 

 

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

 

»T. Harv Eker nam ponuja notranji zapis o denarju in orodja, s katerimi lahko zgradimo svojo hišo bogastva od znotraj navzven, tako da bo prestala preizkušnjo časa in okoliščin.« — Dr. Denis Waitley, avtor knjige Seeds of Greatness

 

»T. Harv Eker je mojster v poenostavljanju poti do bogastva. Končno so njegova močna načela na voljo v tej neverjetni knjigi.« — Marci Shimoff, soavtor knjige Kurja juhica za žensko dušo

 

»Natančno proučite to knjigo, kot da je od tega odvisno vaše življenje … in v finančnem smislu morda res je!« — Anthony Robbins, vodilni svetovni predavatelj in trener za polno izražanje potencialov

 

»Knjiga Skrivnosti milijonarjevega uma je biblija za praktično ustvarjanje bogastva. T. Harv Eker razbija mite in ponuja skrivnosti milijonarjev, ki so zdaj dosegljive prav vsem. Pogoltnite to knjigo!« — Jill Lublin, avtor uspešnic Networking Magic in Guerilla Publicity

 

»Harv Eker sodi med najbolj izjemne predavatelje na svetu. Njegove izkustvene tehnike vodijo k preobrazbi; vsakič ko predava, ustvarja neverjetne rezultate. — Mark Victor Hansen, soavtor knjige Kurja juhica za dušo, prodane v več kot 70 milijonih izvodov, in soavtor knjige Milijonar v eni minuti

 

mehka vezava

176 strani

23x14 cm