Virusi Slovenije

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 7,70 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 7,70 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Beseda avtorice: Virusi so priučena in pridobljena (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so glavni zaviralci uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji. Zato se mi jih zdi smiselno izpostaviti. Hitro se širijo, so nalezljivi, večina je okuženih in izjemno težko jih je prepoznati, še težje ozdraviti … Prav zato je NUJNO, da jih prepoznamo in se jih čim prej 'ozdravimo', če želimo napredovati v življenju. Ne le poslovno. Tudi osebno.

 

Trdim, da smo Slovenci eden najbolj izobraženih, inovativnih, splošno razgledanih, sposobnih narodov na svetu. Vsakdo izmed nas govori vsaj dva jezika, vsi imamo dostop do interneta, tehnologije, informacij. Imamo čudovit strateški položaj, odprte meje, vajeni smo delavnosti, povezovanja. Imamo pitno vodo (ne, ni samoumevna!), čist zrak, rodovitno zemljo in popolno prečudovito naravo. In pa – veliko srce!

 

Avtorica knjige Petra Škarja

 

Imamo skorajda vse! Zakaj torej ne naredimo VEČ kot posamezniki in kot narod? Zakaj nismo uspešnejši, srečnejši, mirnejši? In zakaj nas več ne uresničuje svojih sanj?

 

"Sam sem knjigo Virusi Slovenije prebral eno nedeljsko popoldne. Kljub temu, da je vsebina preprosta, me je popolnoma navdušila. Petra si zasluži čestitke, da se je upala brez dlake na jeziku povedati kakšne neumne izgovore uporabljamo Slovenci, samo da nam ni treba iti v akcijo. Kot sem rekel, je knjiga preprosta, vendar ima močno sporočilo." Vir: http://www.zasluzek.org/virusi-slovenije/

 

Mehka vezava, 83 strani

format 13 x 17 cm

 

Mediji o knjigi:

 

http://www.lokalno.si/2016/02/27/150614/aktualno/DL_Virusi_Slovenije___Kaj_nas_ovira_na_poti_do_uspeha/