Kako je EFT spremenil moje življenje ... in lahko tudi vaše, 2.del

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 14,95 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 14,95 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač pa željo deliti svojo osebno resnično izkušnjo kot navdih in podporo še komu.

 

Res je, da smo si ljudje med seboj različni, hkrati smo si pa na nek način tudi zelo zelo podobni. Ko nam je težko, nam razum s svojo ''ponudbo'' tolažb (kaj ti pa sploh manjka - lahko bi bilo še huje – lahko bi že vedela - morala bi se vendar lotiti prej – zakaj ne poslušaš pametnejših – saj se itak nič ne da – saj sem itak vedela, kaj bo – zberi se in pojdi naprej - …) pomaga bore malo ali nič, včasih nam stisko celo še poveča. Zgolj z razumom si v veliki čustveni stiski ne moremo kaj dosti pomagati. Takrat nekaterim s pridom pomaga tapkanje.

 

Kako? V knjigi, ki je pred vami, je zbranih veliko različnih zgodb. Pristopi, ki so opisani v njih, so zelo različni, saj si tudi stiske med seboj niso nujno enake. Bo za vsakega bralca kaj? Upajmo, da ja. Povratnih informacij bo vsaka avtorica in vsak avtor zelo vesel, lahko pa jih pošljete tudi meni na pika@eft-slovenija.si 

 

EFT ali tapkanje je po mojem mnenju najenostavnejša, najbolj lahko dostopna, najcenejša učinkovita tehnika za odpravljanje vseh vrst telesnih in duševnih bolečin, ki lahko koristi vsakomur. Katja Mrzel, Presnica.com

 

Pika Rajnar je akreditirana predavateljica (in izvajalka) metode EFT pri mednarodni organizaciji AAMET (www.aamet.org). S svojim nežnim in sočutnim, včasih pa celo zelo zabavnim pristopom neumorno širi svoje navdušenje nad tapkanjem. Njen namen je predvsem motivirati ljudi za spremembo, za spoznanje, da je bolj zadovoljno življenje v resnici možno, ne samo možno, dobesedno na ‘’dosegu roke’’, EFT pa učinkovito in preprosto orodje, s katerim si lahko pomaga vsak. Nova knjiga EFT zgodb je uvrščena v zbirko Knjiga kot zdravilo, saj ljudje na taki poti potrebujemo poleg svoje želje tudi zgled in resnično izkušnjo drugih.