Kako jo obnoreti v postelji

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 18,51 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 18,51 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Knjiga Kako jo obnoreti v postelji je nujno branje za vsakega moškega, ki si zares želi vedeti, kaj je ženskam pri seksu v največji užitek. V knjigi je opisano vse od začetnega spogledovanja in zbliževanja, razumevanja neverbalne komunikacije in tehnik poljubljanja do navodil, kako se lotiti erogenih con, najučinkoviteje uporabiti roke in jezik ter se poigrati s kakšno erotično igračko.

 

Misliš, da se znaš poljubljati? Veš, da je telesni vonj nezavedni ključ do spolne privlačnosti? Ali zares razumeš, kaj ti ženske sporočajo z gibi in pogledi?

 

Avtorici so resnične ženske pripovedovale o svojih najbolj vzburljivih izkušnjah, opisovale so ji, kako se rade poljubljajo in kakšni dotiki jih najbolj razvnamejo. Zaupale so ji tudi svoje skrite fantazije in predstave o idealnem ljubimcu. 

 

Branje, ki ga ne smeš zamuditi!

 

Menda okoli 70 odstotkov žensk nikoli ne doseže orgazma pri spolnem odnosu. Problem je, ker moški ne vedo, kako ženske doživljajo spolnost. 

 

Če moški ve, kakšne občutke zbujajo ženski različni dotiki in tehnike, jo lahko resnično obnori v postelji in postane sanjski ljubimec. Ko partnerici da, kar hoče, tudi sam dobi, kar si najbolj želi, kajti zadovoljena ženska seksa raje in pogosteje.

 

»Prijatelji, sorodniki, sodelavci in celo serviserji, ki pridejo na dom, mi že leta pripovedujejo intimnosti, ki jih svojim partnerjem ne bi niti v sanjah. Zelo boste presenečeni, ko boste brali njihove skrivnosti.« Siski Green