Modrost ženskega telesa

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 17,52 €
  • Popust: 0,00 %
  • Spletna cena z DDV: 17,52 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Največja prodajna uspešnica na Amazonu o moči menstrualnega cikla!

 

Avtorica knjige Lucy Pearce vam bo v njej pomagala do potankosti razumeti vaš menstrualni cikel in njegov vpliv na vaše počutje.

 

Knjiga je polna praktičnih uvidov in ustvarjalnih načinov, s katerimi se boste povezale z modrostjo svojega telesa in se opolnomočile. Ženske po vsem svetu pravijo, da jim je Modrost ženskega telesa spremenila življenje.

 

- Naučite se slediti modrosti svojega telesa

- Načrtujte življenje in delo glede na svoj menstrualni cikel in ob pravem času izkoristite različne energije, ki jih prinaša s seboj

- Na naraven način odpravite PMS

- Prebudite svojo prirojeno ustvarjalnost

- Ustvarite svoj rdeči šotor ali lunino svetišče – sveti prostor, kjer se boste povezale s svojo ženstvenostjo

 

Menstrualni cikel ženske v spiralnem plesu vsak mesec vodi od svetlobe k temi. Vsak mesec imamo priložnost, da zaplešemo na nekoliko drugačen način, se uskladimo s svojim ritmom in povežemo z modrostjo lune. Če svojega cikla ne poznamo in mu ne sledimo, se bomo na tej poti morda spotikale. Toda ko se začnemo spoznavati in pridobivati samozavest, si začnemo same tlakovati svojo pot. Začutimo, kdaj se naša energija spremeni, in namesto da bi se tej spremembi upirale, ji sledimo in jo izkoristimo sebi v prid.

 

Danes je v svetu žal premalo razumevanja in možnosti, da bi ženske v polnosti sledile svoji ciklični naravi – in še manj priložnosti, da bi jo praznovale.

 

Pridružite se Lucy Pearce v praznovanju ženske ciklične narave in za vedno spremenite svoje življenje!

 

Podajte se na čudovito potovanje raziskovanja svoje narave. Lucy nam odkriva modrost, ki se skriva v naših maternicah, ciklični naravi in ženskih srcih in nas obenem spodbuja, da delimo, praznujemo in uživamo v svoji ženstvenosti! Modrost lune je čudovita in inspirativna knjiga, polna praktičnih informacij in idej.

-  Miranda Gray, avtorica svetovne uspešnice Red moon

 

Modrost ženskega telesa je izjemna knjiga, s pomočjo katere boste okrepile povezavo s svojim menstrualnim ciklom. V njej boste našle ogromno srčnih, iskrenih nasvetih, preprostih ritualov in praktičnih načinov za razumevanje vpliva hormonov na žensko telo. Ta knjiga vam lahko spremeni življenje!

- Rachael Hertogs, urednica knjige Thirteen moon

 

Lucy, tvoja knjiga je prelomna. Ne morem ti povedati, kako dolgo sem razmišljala o stvareh, o katerih pišeš v njej. Modrost lune je knjiga, ki jo svet potrebuje, saj pokriva širok spekter pomembnih načinov za spoštovanje menstrualnega cikla. S tem ko na prvo mesto postavlja naš cikel, telo in življenjska obdobja, končuje stoletja zatiranja, ko se je na menstrualno kri gledalo kot na umazano prekletstvo. Modrost, ki jo opisuješ v knjigi, razkriva delček prihodnosti, kjer bo naša kultura preoblikovana tako, da bo spoštovala ženstvenost in žensko naravo. Drage bralke, sprostite se ob skodelici čaja in Modrosti lune in se vrnite domov kot hčerke Rdeče reke.

- Alisa Starkweather, ustanoviteljiva Red Tent Temple Movement