Motivacijski načrt Napolen Hilla

 • Šifra artikla:
 • Cena z DDV: 23,90 €
 • Popust: 0,00 %
 • Spletna cena z DDV: 23,90 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

Ta knjiga vsebuje 365 citatov Napoleona Hilla, enega za vsak dan v letu. Vsak citat spremlja navdihujoče sporočilo, ki pojasnjuje in analizira njegove besede ter vam pomaga, kako močne koncepte, ki jih vsebujejo citati, uporabiti v vsakdanjem življenju. Načela uspeha, ki jih je Hill ovekovečil v svojih najboljših knjigah, so prestala preizkus časa, saj so praktična.Z uporabo njegove filozofije uspeha so ljudje po svetu dosegli osebno odličnost in finančno neodvisnost. In to lahko storite tudi vi!

 

Napoleon Hill se je vse življenje ukvarjal z vprašanjem, zakaj so nekateri ljudje uspešni in drugi ne. Je oče samomotivacije, osebne odličnosti in finančne neodvisnosti. Napoleon Hill je avtor četrte najbolj prodajane knjige na svetu, biblije osebnega in poslovnega uspeha, Z idejo do bogastva.

 

Če prvič berete delo Napoleona Hilla, boste hitro odkrili, da so zakoni uspeha, ki jih je Hill preučeval, danes prav tako relevantni kot v njegovem času.

Uspeh

Vzemite si čas, preučite načela uspeha enega za drugim in razmislite, kako jih lahko uporabite v svojem življenju – bodisi na delovnem mestu ali osebnem odnosu -, dokler vsako načelo ne postane del vaše dnevne rutine. Če boste preučevali in uporabljali načela, zaradi katerih so postali uspešni drugi, boste prej ali slej postali uspešni tudi sami.

 

Star pregovor pravi, da se tudi najdaljše potovanje začne z enim samim korakom. Vaš prvi korak proti bogastvu, osebni rasti, uspehu in sreči je lahko tako preprost kot to, da odprete to knjigo, poiščete današnji datum, preberete načelo za uspeh in razlago, o njem razmislite in ga uporabite v svojem življenju.

 

Nekaj načel iz knjige:

 • 27. januar: Spoštovanje sebe je najboljši način, da vas bodo začeli spoštovati drugi.
 • 11. marec: Včasih je z nasprotniki bolje združiti moči, kot pa se še naprej bojevati z njimi.
 • 4. junij: Če nekaj ni vaše delo, je morda vaša priložnost.
 • 16. avgust: Neuspeh ni poraz, če ste se potrudili po najboljših močeh.
 • 22. oktober: Vašo pravo starost določa vaš mentalni odnos in ne leta, ki ste jih preživeli.

 

Motivacijski načrt

 

Priročnik Motivacijski načrt pokriva vse vidike doseganja uspeha, ki jih je odkril Napoleon Hill.

Motivacijski načrt lahko berete po dnevih - lahko pa jo preberete tudi naenkrat.

Vsak citat spremlja navdihujoče sporočilo, ki pojasnjuje in analizira njegove besede ter vam pomaga uporabiti močne koncepte, ki jih vsebujejo citati, pri doseganju finančne svobode in neodvisnosti.

Knjiga vam bo pomagala ustvariti zagon, ki ga potrebujete za doseganje najambicioznejšega cilja, ki si ga lahko zastavite. Uglašeni boste s priložnostmi, ki vam pridejo na pot, in zase boste ustvarjali priložnosti, kjer se vam je prej zdelo, da sploh ne obstajajo.

 

Napoleon Hill (1883–1970) je bil rojen v okrožju Wise v Virginiji. Kariero pisatelja je začel pri trinajstih letih kot »gorski poročevalec« za časopis v majhnem mestu, nato pa je postal najbolj priljubljen motivacijski avtor Amerike. Njegovo delo stoji kot spomenik individualnega dosežka in je mejnik moderne motivacije.

 

Njegovo najbolj slavno delo, knjiga 'Z idejo do bogastva!', je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v več kot 70 milijonih izvodov. Hill je ustanovil Fundacijo (www.naphill.org) kot neprofitno izobraževalno inštitucijo, čigar poslanstvo je nadaljevati z njegovo filozofijo vodenja, samomotivacije in individualnega dosežka.   

 

CITATI NAPOLEONA HILLA: 

 • »Karkoli si um lahko zamisli in verjame, lahko doseže.« 
 • »Ne čakajte. Čas nikoli ne bo pravi.« 
 • »Edina omejitev je tista, ki si jo človek sam postavi v umu.« 
 • »Brez dvoma je najpogostejša človekova slabost, da dopusti, da podleže negativnim vplivom drugih ljudi.« 
 • »Vsak posameznik je postal, kar je, zaradi svojih prevladujočih misli in želja.«