Usodna energija

  • Šifra artikla:
  • Cena z DDV: 23,70 €
  • Popust: 15,00 %
  • Spletna cena z DDV: 20,15 €
Nazaj Dodaj v košarico

Splošen opis

 

Resnična zgodba Slovenke, ki jo je trideset let mlajši ljubimec popeljal v svet orgazmov

 

Zgodba o čudoviti ženski, ki se ni zavedala vse svoje lepote, dokler v njeno življenje ni vstopil trideset let mlajši moški. Podrl je vse njene zakoreninjene vzorce o seksu, preskočil je vse ovire v njenih prepričanjih brez orgazmov. Naložil ji je nov program popolne svobode in osvobojenosti do užitkov in naslade brez omejitev.  Postala je brezmejna v svojem življenju, v svojem odnosu do sebe, v sprejemanju sveta in sebe v polnosti.

 

Njen razcvet je poduk mnogim ženskam in moškim, ki so zablokirani na področju spolnosti. Nikoli ni prepozno za užitke in strast, ko si resnično odprt in povezan s svojo globino, takrat se tudi spolnost preobrazi v tantrično, senzualno izkušnjo. Bralec skozi zgodbo spoznava sebe, svoje omejitve, vzorce in jih na lahkoten način spušča, preobrazi v radost in doživi več aha trenutkov.  Zase dobi nove vpoglede in tantrično izkušnjo skozi svoje telo. Močna energija zgodbe in pripovedovanja, bralca ponese v željo po boljših, izpolnjenih in globjih odnosih.

 

 

Brali boste najbolj odkrito, najbolj razkrito, najbolj erotično, najbolj tantrično, najglobjo, najveličastnejšo, najmogočnejšo, najčarobnejšo zgodbo tega kaotičnega obdobja.

 

O avtorici:

 

Pisateljica Anna Tia Paynich je diplomirala na fakulteti za oblikovanje oblačil v Ljubljani in magistrirala kot modna oblikovalka v Parizu. Petnajst let je ustvarjala kreacije v tujini pod svojo blagovno znamko Piege (v francoščini), kar pomeni past. Prvo svojo knjigo 'Blišč in beda iz sveta mode in kreatorjev' je napisala leta 2006. Po knjigi je sledila tudi TV serija 7 Dni življenja modela. V njej se je preizkusila kot igralka. Kasneje se je posvetila alternativnim tehnikam zdravljenja, za katere je pridobila tudi certifikate. Nastopila je kot udeleženka resničnostnih oddaj Mastechef Slovenija in Kmetija, na POP TV. Druga njena knjiga 'Unconditional love on loan' je nastala leta 2018 in je dosegla prodajo best sellerja na Amazonu.

 

 

Anna Tia Paynich, avtorica knjige o Slovenki, ki je doživela seksualno in osebno preobrazbo s 30 let mlajšim ljubimcem

 

Zdaj se posveča tantričnemu znanju in kot mojstrica pomaga h kreiranju obilja skozi žensko in moško spolno energijo. Kot coachinja za osebnostno rast vodi večje skupine ljudi skozi 90 dnevni on-line program 'Sijem in kreiram' in individualno skozi 6-mesečni program 'Zlato v tebi'. Njen cilj je, da tako žensko kot moškega pripelje do popolne notranje in zunanje preobrazbe na področju zdravja, odnosov, ljubezni do sebe, partnerstva, posla in financ.

 

Anna Paynich (Facebook)

anna.paynich (Instagram)

https://sl.wikipedia.org/wiki/Tia_Paynich

 

izdajatelj: založba Planet

96 strani, broširano

leto izdaje: 2020

 

Odlomki iz knjige:

 

Moje življenje se je čez noč spremenilo. Postala sem odprta do vseh ljudi, okolice, dogajanja. Prepevam, se smejim, z lahkoto komuniciram s tujci. Poslušam glasbo, plešem brez forme, sama sebe zabavam, imam odprto srce.

 

To je moje telo, ki sem ga zatrla do suhega. Toda sedaj je vzburjeno vsak dan znova na nov način. Ne morem ga več umiriti, niti tega ne želim, vse, kar si želim, je: »Hočem še in še.« Moj spolni nagon je tako močan in če samo pomislim nanj, v sebi začutim neomejene možnosti, neomejen izvir orgazmov.

 

Samo dotakne se me, pa mi hormoni že divjajo. Tudi misel nanj sproži v meni kemične procese in začutim v sebi tisto usodno električno privlačnost.

 

Zame je smisel življenja ljubezen in če ni ljubezni, tudi seks ne more biti globinsko doživetje.

 

 

Zame ni nobenih ovir, ko se mu predajam, ko se ga dotikam, ga božam in poljubljam. Vsa moja prepričanja o seksu in erotiki je zamenjala radovednost po odkrivanju še in še več, po raziskovanju globljega pomena, po izražanju skozi zvok, glas in gib.

 

Ne vem, kaj se z mano dogaja, odkar ga poznam. Postala sem povsem drug človek. Uživam v glasbi, rada se smejim, rada ustvarjam, skratka, življenje zajemam s polno žlico.  Pogosto se sprašujem, s čim sem si zaslužila takšno srečo. Hvala, življenje, za vse srečne trenutke z njim.

 

Vedno, ko pride on, v sebi čutim vznemirjenje. Telo zatrepeta, aktivirajo se vse celice, atomi, elektroni, postanem tako srečna, igriva, nasmejana. Naenkrat imam neznanske presežke energije.

 

Kako je mogoče, da si ga tako močno želim? Sem postala obsedena s seksom? Zagotovo ne. Če bi bila, bi si želela seksati še s kom drugim, v vmesnem obdobju, ko čakam nanj. Toda v meni se prebudi neobvladljiva pohotnost samo ob njem. Neverjetno podžiga v meni željo po mesenih užitkih. Vulkan v meni tli in bruha vsakič močneje. 

 

Noro uživam v trenutku. Prijateljice me sprašujejo, kaj se dogaja z menoj, da sem tako srečna in pozitivna. Se mi na obrazu vidi, da doživljam močne in sladke orgazme? Zdi se mi, da niti v sanjah ne bi pomislile, da se mi to resnično dogaja. Kako bi prebledele, če bi izvedele, da je to trideset let mlajši moški.

 

Ko je odšel, sem se ponovno spraševala, kako je možno, da sem šele pri teh letih doživela seksualno prebujenje. Zakaj mi to ni uspelo v zakonskem stanu? Za srečo ni potreben zaklad. Potrebuješ le nekoga, ki te bo imel rad.